HLUŠICKÝ TURNAJ PRO ROČNÍK 2008 VELMI ÚSPĚŠNÝ PRO NAŠE HRÁČE...

01.12.2016 11:24

Další z povedených turnajů mají za sebou pořadatelé halových turnajů v Hlušicích. Do sportovní haly SŠTŘ se sjely opět velmi kvalitní týmy, mezi které patřil i tradiční zahraniční účastník MŠK Senec (podrobný seznam přihlášených týmů naleznete ZDE), celkem se do turnaje přihlásilo celkem 12 týmů, které sehrály nejprve zápasy v základní skupině každý s každým a poté se střetly v klasických vyřazovacích bojích - čtvrtfinále, semifinále, a o umístění. Celkový počet 78 zápasů odřídila trojice rozhodčích Vojtěch Mokošín, Pavel Vysuček a Adam Jiříček.

Pro naše hráče (oba týmy) se turnaj vyvíjel velmi dobře. "Modrý" tým se se svými soupeři pral velmi zdatně a nakonec skončil v základní skupině na 7. místě. Jejich celoturnajové snažení hodnotil trenér Kožíšek: "Tým složený částečně z hráčů r.n. 2009 doplněný kvalitními hráči r.n. 2008 se představil ve velmi slušném světle, kdy svojí bojovností sebral body několika kvalitním týmům a favorizované týmy slušně potrápil. Kluci nechali na hřišti v každém zápase mnoho sil, které jim v závěrečných bojích chyběli, aby uhráli lepší než konečné 8 místo. Kluci však zaslouží velký respekt, kdy často i s lepšími soupeři sahali po vítězství a o těsném výsledku často rozhodla jen individuální chyba".

Tým "zelených", který tvořil tým pouze hráčů ročníku 2008 nastřílel v základní skupině 52 branek, což bylo nejvíce ze všech týmů a skončili na 2. místě základní skupiny. "Tým zelených  se hned od začátku turnaje rozjel, jak mašina a spustil slušný brankostroj. Další pozitivum kromě vstřelených branek je i fakt, že jsme několik zápasů neobdrželi ani branku. Slabší chvilku si však kluci přeci jen vybrali - a to s Příbramí, kdy jsme remizovali 2:2, druhou bodovou ztrátou ve skupině byla prohra s Vyškovem 2:3. V těchto zápasech jsme většinou doplatili na spoustu našich nevyužitých šancí. Kluci předváděli fotbal, který se líbil nejen  rodičům, ale i trenérům soupeřů, kteří nás nejednou pochválili. Kluci se zaslouženě dostali do finále (s Vyškovem), které patřilo k nejlepším zápasům víkendu. Nádherná kulisa, hlavně z řad našich rodičú dodala zápasu tu nejlepší atmosféru. Zápas jsme sice nakonec prohráli, ale byli jsme lepším týmem a tak kvalitní tým jako je Vyškov se často jen bránil a odkopával balony. I když kluci nakonec druhé místo obrečeli, určitě za celé účinkování na turnaji můžou chodit se vztyčenou hlavou.", řekl k týmu "zelených" Robert Kožíšek.

Zpět