MLADŠÍ PŘÍPRAVKA V JIČÍNĚ, KUBA MASAŘÍK NEJLEPŠÍM HRÁČEM TURNAJE...

15.02.2016 09:40
V sobotu se náš tým opět zúčastnil halového turnaje. Tentokrát v Jičíně, kde organizátoři připravili turnaj pro hráče ročníku narození 2007. Bohužel náš tým nedisponuje s nijak velkým počtem tohoto ročníku, ale i velký počet omluven donutil trenéry nominovat i hráče ročníku 2008. A jak je vidět - ti se toho zhostili na výbornou. Celý tým v Jičíně působil velmi seběvědomě, důsledně a zopovědně si plnil pokyny a přenášel na hřiště naučené věci z tréninkových jednotek. Pohledné akce (individuální i týmové) střídali bojovné výkony, které nakonec přinesly celkové prvenství na tomto turnaji. "Konečně jsme na našich hráčích viděli vetší sebevědomí a větší chuť po vítězství. Někdy nám sice při úniku chybělo lepší zakončení, kdy jsme dost často trefovali golmana soupeře, jindy jsme si vybrali zase slabší chvilku při nejméně povedeném utkání proti jičínu 07. Ale celkově jsme s klukama byli spokojeni", hodnotí sobotní počínání trenérský tandem Robert Kožíšek a Aleš Novák. 
 
Výsledky základní skupiny: 
RMSK - JIČÍN 07   0:5, JIČÍN 08   4:0, LOUČEŇ   4:0, SKP ML.BOLESLAV  2:0, MILÍČEVES   3:2
 
V tabulce základní skupiny tedy obsadili, hned za Jičínem 07, 2. místo a tak na ně čekalo finále.
"Po vyrovnaném utkání a zlepšeném výkonu jsme nakonec remizovali 1:1 a následovali pokutové kopy, kde jsme byli šťastnějším týmem a nakonec zvítězili", říká trenér Kožíšek a dodává "hráčům jsem, s kolegou Alešem Novákem, vítězvtví moc přáli"
 
Nejlepším hráčem turnaje se stal NÁŠ hráč Kuba Masařík, který si za svůj výkon určitě toto ocenění zaslouží. Stínem turnaje se stalo zranění našeho brankáře Denise Sajkršmída, který byl po úvodním zápase s Jičínen odvezen do ON Jičín s boulí na hlavě. Zranění není vážné a dle posledních zpráv by měl být v pořádku, což nás samozřejmě těší snad ještě více než samotné vítězství v tomto turnaji.
Zpět