STARŠÍ PŘÍPRAVKA: NABITÝ VÍKENDOVÝ PROGRAM PŘINESL DOBRÉ VÝKONY I CHVÁLU OD TRENÉRŮ...

17.01.2017 11:27

Vedení starší přípravky připravilo pro své svěřence na uplynulý víkend opravdu nabitý program. V sobotu se hráči střetli ve Sportovní hale v Hlušicích v přípravném utkání proti FK Chlumec nad Cidlinou. Hráči byli po dohodě s chlumeckým trenérem rozděleni na dvě družstva. 

"Náš "silnější"  tým byl ve všech zápasech jasně lepší, kluci dobře kombinovali a všech směrech byli lepší. Porazili Chlumec B 11:0 a 9:0. S Chlumcem A to bylo 5:2 a 2:2. Ale ten remízový zápas byl vyloženě o naší mizerné koncovce. Náš "slabší" tým s Chlumcem B dvakrát remizoval, ale i v těchto zápasech jsme měli navrch, jen tuto převahu nedokázali naši kluci proměnit v branky. S Chlumcem A jsem jednou prohráli 0:7. To je jediná kaňka na jinak dobře odehrané přípravě. Bohužel Denis v brance párkrát nedobře rozehrál a proto se zdá být výsledek tak hrůzostrašný. Druhý zápas proti Chlumci A už byl herně i výsledkově (0:0) vyrovnaný. Celkově tedy převládá spokojenost", řekl k sobotním zápasům trenér A. Novák. Utkání se hrála 1x 15 minut a RMSK reprezentovali:

RMSK A - Jablonovský, Petr, Zákravský, Pěnkava, Brzek, Fanta Jonáš, Otta, Veselý, Novák

RMSK B - Sajkršmíd, Bičiště, Hruška, Sedlák, Gajzl, Šafařík, Petráněk, Fanta Jáchym

 

Trenér však pro svůj široký kádr připravil ještě nedělní herní vytížení v Jičíně, kde jeho hráči změřili síly s domácím SK Jičín a s týmem 1. FK Nová Paka. "Dnešní den můžu charakterizovat jako herně i výsledkově vydařenou neděli. Během "miniturnaje" jsme sehráli 6 zápasů, ve kterých jsme 4x zvítězili a 2x remizovali při celkovém skóre 16:6. Na tomto turnaji nás těšili nejen výsledky, ale i naše velmi pěkná kombinační hra podpořená dobrými individuálními výkony", řekl Aleš Novák.

Celkové výsledky byly následující:

RMSK - Jičín 3:0, 2:2, 5:0

RMSK - N. Paka 2:1, 2:1, 2:2

Zpět