STARŠÍ PŘÍPRAVKA NA HRADECKÉM HÁJEČKU, ODSTARTOVALA I MLADŠÍ PŘÍPRAVKA...

13.09.2016 14:22

Shodně v neděli hrály zápasy naše přípravky. Starší přípravka zajížděla na hřiště tréninkového centra FC Hradec Králové - na Háječek, mladší přípravka se představila před domácímí fanoušky a fanynkami.

Trenéři starší přípravky měli již k dispozici nového hráče, který k nám přišel z Hořic - Patrika Pěnkavu a do sestavy se vrátil i Michal Hruška. Očekávalo se tedy zlepšení, které nakonec přišlo, ovšem slabé chvilky si naši hráči opět vybrali a bohužel je to stálo kolikrát radost z vítězství. "Z našeho nedělního vystoupení mám rozporuplné pocity. Mrzí mě zbytečné prohry, kvůli ztrátě koncentrace a zbytečným chybám v koncovce většiny utkání . Na druhou stranu mě těší velmi  dobrý poslední zápas s FC HK, takhle nějak bych si naše výkony představoval. Individuálně bych vyzvedl Jablonovského, který chytal velmi dobře i přes zdravotní indispozici. Celý den odehrál na velmi vysoké úrovni i Zákravský a zápas od zápasu rostl výkon Pěnkavy. Ostatní střídali lepší okamžiky s horšími." Zhodnotil nedělní počínání hlavní trenér starší přípravky Aleš Novák.

Mladší přípravka se představila na domácím hřišti v Chudonicích, kde sehráli úvodní kolo Krajského přeboru maldších přípravek Královéhradeckého kraje. Na toto utkání dostalo nominaci celkem 11 hráčů povětšinou ročníku 2009. Se zápasy se poprali statečně a všechna tři utkání vyhráli vysokými rozdíly. "Kluky jsme nutili do kliček, jelikož nám soupeři dost často ulehčovali práci s míčem v menší míře napadání a rychlosti. Kluci si tak mohli vyzkoušet nové kličky, které si ukazujeme na tréninkách. Mrzí nás však, že jich bylo poměrně málo. To musíme zlepšit! Naopak jsme určitě spokojeni s velkým množstvím nastřílených a malým počtem obdržených branek ,dále nás potěšilo, že můžeme hledat kvalitu i v našich mladších hráčích. Potenciál v nich určitě je, teď jen dál poctivě chodit na tréninky a zlepšení se musí dostavit!", řekl k nedělním zápasům Robert Kožíšek.

Zpět