ZIMNÍ HALOVÉ TURNAJE V HLUŠICÍCH...

07.09.2016 15:33

Tradiční seriál halových turnajů pro přípravkové kategorie a první ročník žákovské kategorie pořádá RMSK "Cidlina" Nový Bydžov i na konci roku 2016.
Sportovní hala Střední školy technické a řemeslné Nový Bydžov v Hlušicích, která se od letošního roku může pyšnit NOVOU PALUBOVKOU, bude opět hostit v závěru roku seriál halových turnajů. Za startovné 2.200,- (dvoudenní) a 1.500,- (jednodenní) jsou pro týmy připraveny dárkové tašky plné ovoce a sladkostí, pro první tři týmy poháry a pro nejlepší jednotlivce řada individuálních cen.

"Už se opět nemůžu dočkat, až celý kolotoč ohledně zimních turnajů vypukne. Zimu bez víkendů strávených v hlušické hale si už ani nedovedu představit. V dřívějších dobách jsem zde zápasy hrál jako hráč v "duhovém" dresu RMSK Cidlina od firmy Stepa Žeretice, později rozhodoval a učil se organizaci turnaje od Standy Strýhala. Tyto posbírané zkušenosti mi nyní velmi napomáhají nejen v přípravách, ale i v organizaci turnaje přímo na místě. Letos to bude již má třináctá halová sezóna, kterou zde budu v roli "organizátora". Pevně věřím, že 13 nám přinese štěstí... :-) Naše halové turnaje patří vlastně mezi jedinečné a v dnešní "moderní době tříhodinových turnajů", také ojedinělé. RMSK Cidlina patřila zhruba před 18 lety mezi první kluby v republice, které pořádaly dvoudenní halové turnaje a v dnešní době jsme již mezi posledními, kteří jsme tento model zachovali. Má to své kouzlo. Už jen třeba v bufetu, kde se snažíme vyjít každému návštěvníkovi, fanouškovi - rodičovi či malému hráči vstříc - především pak cenově, zázemí, které hráčům připravujeme ve spolupráci s místní Střední školou technickou a řemeslnou nebo, a to především - ve slavnostním nástupu finalistů před finálovým zápasem na legendární písničku We are the Champions a následné představení všech hráčů a trenérů, kteří se probojovali až do finále. Nejen proto, Vás očekáváme v naší Sportovní hale v Hlušicích, která od letošního roku má nový moderní povrh, který zajisté napomůže opět k lepšímu prožitku a zážitku z našeho turnaje." Řekl k tradičnímu seriálu halových turnajů vedoucí trenér přípravek RMSK Matěj Novotný.

Veškeré podrobné informace naleznete na webových stránkách přípravek RMSK Cidlina v sekci Turnaje 2016/17 nebo Vám zodpoví přímo Matěj Novotný.

Zpět